Василий, сомелье ресторана Cheeseria, рекомендует гостям ресторана попробовать одно из самых уникальных шампанских, которое только можно найти в городе, — Amour de Deutz, Blanc de Blanc Millesime 2010, выдержанное на осадке 120 месяцев. Кроме того, в винной карте появились — игристые Recaredo (с выдержкой 11 лет на осадке), белые вина Бургундии Chasagne и Puligny Montrachet, Amarone, Chateau Cheval Blanc, Chateau Margaux и Chateau Lafite. В основное меню бренд-шеф Андрей Зябликов добавил салат с жаренным халлуми и овощами гриль; брускетту с лососем, артишоками и горчичным соусом; печеные перцы со страчателлой и анчоусами; жареные креветки с артишоками и хумусом; томатный гаспачо со страчателлой; лосось с пюре из печеной цветной капусты; цыпленка с пирогом из шпината и сыра. И свой фирменный «Бабушкин пирог с грушей и мороженым из горгонзолы».
BRIGHT SUMMER NOVELTIES
The “Cheeseria” restaurant, which opened not long ago in the centre of Almaty, has substantially updated its wine list and menu.
The restaurant’s sommelier recommends one of the most exclusive champagnes in the city, — Amour de Deutz, Blanc de Blanc Millesime 2010, aged over 120 months. In addition, the wine list includes sparkling Recaredo (11 years old), white wines Chasagne and Puligny Montrachet from Burgundy, Amarone, Château Cheval Blanc, Château Margaux and Chateau Lafite.
Andrey Zyablikov, the brand chef of “Cheeseria”, has added to the main menu salad with fried halloumi and grilled vegetables; bruschetta with salmon, artichokes and mustard sauce; baked peppers with stracciatella and anchovies; fried prawns with artichokes and hummus; tomato gazpacho with stracciatella; salmon with pureed baked cauliflower; chicken with spinach and cheese pie.
Plus his signature “Grandmother’s cake with pears and gorgonzola blue cheese ice cream”.