Гостья вечера — Флер Макри, соосновательница винодельни VINULTRA в долине Уэйхопай, Новая Зеландия. Специально для ужина Флер привезет эксклюзивные вина линейки Little Beaty, выпускающиеся в ограниченном количестве. Винный сет подадут в сопровождении гастрономического от шефа Тараса Корчагина — свежие устрицы и сибас, фермерские продукты и яркие соусы. В меню гастрономического ужина — устрица Тиа Мара, крудо из сибаса под цитрусовым соусом, прошутто с персиком, козьим сыром и лимонно-медовым дрессингом, каре Новозеландского ягненка с кремом из батата и соусом ягодный демиглас. На десерт подадут трайфл «Павлова».
На ужине также будет присутствовать сомелье, который совместно с Флер Макри познакомит гостей с особенностями винной культуры удивительной Новой Зеландии.
A WINE DINNER AT THE NUALA RESTAURANT
On 15 November, the Nuala restaurant will host a chamber dinner for 12 guests. Its program includes New Zealand wines and a special set.
The main guest of the evening is Fleur McCree, co-founder of VINULTRA winery in the Waihopai Valley, New Zealand. Especially for the dinner, Fleur will bring the renowned Little Beauty wines, available in limited quantities. The wine set is accompanied by a gastronomic set by the chef Taras Korchagin — oysters, sea bass, farm products, and bright sauces. The menu includes the Tia Maraa oyster; sea bass crudo with citrus sauce; prosciutto with peach, goat cheese and lemon-honey dressing; rack of a New Zealand lamb with sweet potato cream and berry demi-glace sauce. And for dessert — Pavlova trifle.
An experienced sommelier and Fleur MacCree will introduce guests to the peculiarities of the amazing wine culture of New Zealand. The dinner starts at 7 pm.