Ужин в Parmigiano будет состоять из шести курсов блюд с алкогольным сопровождением. В меню вечера: мурманский гребешок с клубникой и шисо-соусом; маринованные томаты с черешней; террин из фуа-гра с чатни из яблок; камчатский краб с соусом «Биск» и черными лисичками; рибай со сморчками и сезонной зеленью; паннакотта из каймака с мягким мороженым и ягодами.
Георгий Троян — выпускник Le Cordon Bleu, известен своими французскими кулинарными техниками в современной интерпретации. Шеф-повар ресторана «Северяне», отмеченного Michelin Bib Gourmand в 2021 году.
Антон Ковальков — партнер и бренд-шеф ресторана Deep Fried Friends. Узнаваемый стиль Антона — современная русская кухня, вдохновленная азиатскими кулинарными традициями.
В творческом тандеме Антон и Георгий открыли совместный проект — ресторан современной французской кухни в центре Москвы — Le Pigeon.
FAMOUS MOSCOW CHEFS AT THE PARMIGIANO RISTORANTE
On 25 May, the Parmigiano Ristorante will host an exclusive gastronomic dinner with the participation of Georgy Troyan and Anton Kovalkov.
Six-course menu with alcohol accompaniment includes: Murmansk scallop with strawberries and shiso sauce; marinated tomatoes with cherries; foie gras terrine with apple chutney; Kamchatka crab with bisque sauce and black chanterelle mushrooms; rib-eye with morel mushrooms and seasonal herbs; kaymak panna cotta with soft ice cream and berries.
A graduate of Le Cordon Bleu gastronomic school in Paris Georgy Troyan is known for his interpretation of modern French cuisine. He is the chef of the “Severyane” restaurant, included in Michelin Bib Gourmand list in 2021.
Anton Kovalkov is the brand chef and a partner of the Deep Fried Friends restaurant. Anton’s characteristic and recognizable style is modern Russian cuisine inspired by Asian culinary traditions.
The creative tandem of Anton Kovalkov and Georgy Troyan has opened the Le Pigeon restaurant of modern French cuisine in the centre of Moscow.