Гостей ужина ждет уникальное погружение в гастрономическую кухню четырех регионов Индии: пустыня Тар, плато Декан, прибрежные равнины и Гималайские горы. Все это будет происходить под руководством шеф-повара Himanshu, прибывшего прямиком из ресторана Tresind. Среди его наград: 2 звезды Мишлен, 11 место в топ-50 лучших ресторанов мира, шеф-повар года по версии Gault & Millau, 3 колпака Gault & Millau, 10 место среди лучших ресторанов Азии по версии OAD, 27 место в номинации топ 100 лучших поваров на международной премии THE BEST CHEF 2023. Звездный шеф делает акцент на преобразование и улучшение скромных ингредиентов, полученных на местных органических и устойчивых фермах ОАЭ. Идеальным пейрингом к блюдам выступят коктейли на ультрапремиальной водке Grey Goose.
A DINNER INSPIRED BY INDIAN GASTRONOMIC TRADITIONS
On 15 December, the Selfie Astana will hold an India-inspired dinner. The event is the final one in the Astana Global Gastro 2023 series, dedicated to the development of gastronomy in Astana.
The restaurant’s customers will plunge into the gastronomy of four Indian regions: the Thar Desert, the Deccan Plateau, the coastal plains and the Himalayan Mountains. All the specialties will be cooked under the guidance of chef Himanshu from the famous Tresind Studio (Dubai). Among his awards: 2 Michelin stars, Number 11 on the World’s 50 Best Restaurants 2023 list, Chef of the Year according to Gault & Millau, 3 caps of Gault & Millau, 10th restaurant among the best restaurants in Asia according to OAD, 27th line in the Top 100 Best Chefs list by the international award THE BEST CHEF 2023. A star chef transforms and improves the simple ingredients sourced from local organic and sustainable farms in the UAE. Cocktails based on ultra-premium Grey Goose vodka will be an ideal pairing to the dishes.