Начиная с этой недели и теперь каждые выходные (с 16 до 21 часа) шеф-повар ресторана Михаил Махмудов готовит для гостей ароматный и сочный брискет. Говяжью грудинку шеф коптит в течение 18 часов и предлагает два блюда на выбор: в сочетании с венскими вафлями, салатом коул слоу, Кентукки соусом и пикантными овощами или же в составе рваного брискет-бургера с домашней картофельной бриошью, хрустящим луком и маринованной в красном вине капустой. К блюдам можно заказать охлажденное пиво или выбрать вино из ассортимента в 500 этикеток.
TEXAS BBQ ON THE SUMMER TERRACE
Every weekend, the chef of the Beefeater Dostyk restaurant invites guests to taste grilled brisket.
Starting from this week, every weekend, the restaurant’s chef Mikhail Makhmudov prepares juicy and fragrant brisket. The chef smokes beef brisket for 18 hours, and then he cooks two dishes to choose from: brisket with Vienna waffles, coleslaw salad, Kentucky sauce and spicy vegetables, or a pulled brisket burger with homemade potato brioche, crispy onions and cabbage marinated in red wine. A jug of cold beer or a glass of wine (500 collars in all) will be a proper accompaniment to a dish. The dishes are served from 4 pm till 9 am.