«Рамен» ждут большие изменения в кухне. Постепенно, но неуклонно шеф обновляет меню при помощи ежемесячных special, в которых миксует лаконичные вкусы Японии со стритфудом Кореи.
Неизменным остается авторский почерк шефа — необычные твисты без лишних усложнений. Так, например, с 28 июня можно будет попробовать рисовые палочки токпокки карбонара, токпокки в пряном сырном соусе, карри рамен с копченой курицей и темпура-ролл с лососем и креветками васаби.
IN PLAIN WORDS
A compact Ramen 77 izakaya is now being revamped under the tactful guidance of its brand chef Andrey Titov. In the near future, the cuisine at Ramen 77 will be transformed. Every month, the chef presents a special menu combining Japanese delicate flavours and Korean street food.
At the same time, the chef’s style is eternal. He creates original twists without extreme complications. For example, since 28 June you can order carbonara tteok-bokki, tteok-bokki in spicy cheese sauce, curry ramen with smoked chicken and tempura roll with salmon and wasabi prawns.