Простота, понятность и яркий выразительный вкус — три столпа, лежащие в основе новой гастрономической карты ресторана. Здесь классические гастрономические сочетания представлены в авторском исполнении: жареный халуми с антипасти, казарече с курицей и грибами, паккери с морепродуктами, филе цыпленка с авокадо и пюре из пастернака. С учетом сезона и открытия летней террасы меню обрело новые краски, и готово радовать всех гостей новыми гастрономическими впечатлениями.
A NEW SEASON COMES
A capital-based La Belle restaurant has revised its seasonal menu.
Simplicity, comprehensible combinations and rich flavours are three key pillars of the restaurant’s new gourmet map. The menu features original interpretations of gastronomic classics: fried halloumi and antipasti; casarecce with chicken and mushrooms; paccheri with seafood; chicken fillet with avocado and puréed parsnips. The seasonal novelties and the summer terrace will delight all the guests with bright gastronomic experiences.