В качестве закусок шеф предлагает бабагануш в сочетании с кебабом из конины или raw-креветки Карабинеро со Средиземноморского побережья. На горячее — ароматная лимонная паста с тартаром из тунца или запеченный на гриле хвост омара. Также гости ресторана могут попробовать цитрусовый десерт «Дон Лемон» на основе ванильного крема с лимонным курдом и хрустящей карамельной корочкой. Важный момент — в ресторане Nuala огромный ассортимент вин: более 600 этикеток, которые можно заказать в ресторане, на доставку или приобрести с собой.
AUTUMN HAS COME TO ALMATY
Taras Korchagin, chef of the Nuala restaurant, has launched an autumn special menu, based on seasonal and local ingredients.
The cold starters are Baba ghanoush with horse meat kebab and raw Carabineros prawns. And for the main course — a fragrant lemon pasta with tuna tartar or a grilled lobster tail. The customers have also a chance to taste the “Don Lemon” citrus dessert based on vanilla cream with lemon curd and crispy caramelised crust. The Nuala restaurant has an outstanding wine collection: more than 600 wines can be tasted at the restaurant and ordered to take out or for delivery.