В ресторане Nuala шеф-повар Тарас Корчагин предлагает на выбор три закуски: спелая дыня с прошутто и страчателлой; инжир с кремом из сыра горгонзола и фисташками; крудо из атлантического лосося под апельсиновым дрессингом. В качестве горячего блюда — домашняя паста с гребешками, муссом из брокколи и орехами. На десерт — крем из бельгийского шоколада в сочетании с вишневым мороженым.
В Beefeater Dostyk шеф-повар Михаил Махмудов подает гостям свежий салат со спелым арбузом, авокадо и сыром фета в качестве закуски, а также французский луковый суп с хрустящими гренками. Из мясных позиций в меню — чеддер-стейк с печеным картофелем и T-bone сухого вызревания. На десерт шеф предлагает хрустящий яблочный крамбл.
В ресторанах Solo Group большой ассортимент вин: более 600 этикеток, которые можно заказать в ресторане или приобрести с собой.
UPDATED SPECIAL MENU AT THE SOLO GROUP RESTAURANTS
The Chefs of Nuala and Beefeater Dostyk restaurants (Almaty) have launched a special menu, extending summer memories!
Taras Korchagin, chef of the Nuala restaurant, offers a choice of three starters: ripe melon with prosciutto and stracciatella; figs with gorgonzola cheese cream and pistachios; and Atlantic salmon crudo with orange dressing. And for main course — homemade pasta with scallops, broccoli mousse, and nuts. For dessert: cream of Belgian chocolate with cherry ice cream.
Mikhail Makhmudov, chef of the Beefeater Dostyk restaurant, serves fresh salad with ripe watermelon, avocado, and feta as a starter. He offers French onion soup with crispy croutons as well. Among the meat courses are Cheddar steak with baked potatoes and dry-cured T-bone. And for dessert: crispy apple crumble.
Solo Group restaurants have a large choice of wines — more than 600 wines that can be ordered at the restaurant or taken out.