В Nuala Тарас Корчагин подает на закуску сельдь под шубой и нежный тартар из говядины с икрой белуги. В качестве основного блюда — папильот из атлантической семги с овощами под икорным соусом или говядина Веллингтон. На десерт — бисквит с творожным сыром, корицей и имбирным пряником. К каждому блюду сомелье Nuala Роман Щербаков подготовил винное сопровождение. Меню доступно в формате сета или a la carte.
Михаил Махмудов в Beefeater Dostyk готовит для гостей три закуски на выбор: тартар из свежего лосося со сливочным авокадо-кремом, хрустящие тосты с фуа-гра и луковым конфи или оливье с креветками и перепелиным яйцом. На горячее — казы-гриль из конины Wet Aged, а на десерт — мандариновая панна-кота.
В Beefeater Ramstore шеф Александр Левченков в качестве закуски предлагает бриошь с фуа-гра и чатни из хурмы, салат из лосося с красной икрой и соусом из укропа. На горячее два мясных блюда — рулет из говядины со спаржей и прошутто или нежное мясо томленого ягненка с муссом из кураги и соусом узвар. На десерт — сметанник с сезонной хурмой под соусом из пряного глинтвейна. Для большой компаний шеф рекомендует попробовать утку по-пекински.
THE NEW YEAR IS COMING TO ALMATY
Beefeater Dostyk, Beefeater Ramstore and Nuala restaurants have launched special New Year menus.
Taras Korchagin, chef of the Nuala restaurant, serves herring “in a fur coat” and tender beef tartare with beluga caviar as starters. For main course — Atlantic salmon papillote with vegetables under caviar sauce or beef Wellington. For dessert — a sponge cake with cottage cheese, cinnamon and gingerbread. Sommelier Roman Shcherbakov has prepared a wine accompaniment for each dish. Menus are available as a set or à la carte.
Mikhail Makhmudov, chef of the Beefeater Dostyk, offers three starters to choose from: fresh salmon tartare with creamy avocado cream, crispy foie gras toasts with onion confit or Olivier salad with prawns and quails' eggs. For main course — grilled kazy of Wet Aged horse meat, and for dessert — tangerine panna cotta.
At the Beefeater Ramstore restaurant, chef Alexander Levchenkov cooks brioche with foie gras and persimmon chutney, salmon salad with red caviar and dill sauce as starters. Two hot meat courses will be beef roll with asparagus and prosciutto or tender stewed lamb meat with dried apricot mousse and uzvar sauce. For dessert — Smetannik with seasonal persimmon and spicy mulled wine sauce. For a large company, the chef recommends ordering the Peking duck.