Шеф-повар из Санкт Петербурга Андрей Арсеньев всегда очень тщательно подходит к проработке блюд нового меню, разрушая привычные вкусовые границы и удивляя гостей яркими сочетаниями вкусов. В меню появились новые гункан-суши, димсамы с различными начинками, том-ям с кальмаром и креветками, большой сытный бургер с томленной говядиной. На десерт шеф предлагает заказывать базиликовую пана-коту с цитрусом, буквально тающую во рту. Фирменное блюдо от шефа — салат с крабом и манго, который впечатляет авторской подачей и нюансами вкуса.
NEW FACETS OF PAN-ASIAN CUISINE
The Var Var restaurant (The Chef Group by Artem Marchenko) has substantially revised its menu.
Every dish by a St. Petersburg chef Andrey Arsenyev is worked out in detail. He destroys familiar taste limits, surprising customers with bright flavour combinations. The menu now includes new gunkan sushi, dim sums with various fillings, tom yam with squid and prawns, a big hearty burger with baked beef. The best choice for dessert is melting in your mouth basil panna cotta with citrus. The chef’s signature dish is salad with crab and mango. The salad impresses with its original presentation and flavour nuances.