Ресторан Tunguska вошел в TOP 50 лучших ресторанов страны по версии WHERETOEAT RUSSIA, шорт-лист TOP 8 престижной международной премии Restaurant & Bar Design Awards в Лондоне, получил звание «Лучшего регионального ресторана» по версии GQ Russia, а шеф-повар Николай Бобров стал «Лучшим шефом локальной кухни» по версии «Золотой пальмовой ветви ресторанного бизнеса» и получил звание «Шеф-повар года 2022» по версии WHERETOEAT SIBERIA.
Главная особенность меню от бренд-шефа Николая Боброва — возрождение и осмысление кулинарных традиций Сибири на современный мотив. Большинство блюд готовится на огне и дровяной печи. Николай Бобров привезет настоящие сибирские продукты, из которых приготовит самые популярные позиции своего меню.
A NEW GASTRONOMIC JOURNEY AT SELFIE ASTANA
On 6 October, within the framework of Astana Global Gastro, Nicholay Bobrov, brand chef of the Tunguska restaurant, and his team will offer a lavish dinner in Astana. They will «move» the guests of the Selfie Astana restaurant (Good Project holding) to distant Siberia to get acquainted with the cuisine of the indigenous peoples of the North.
The Tunguska restaurant entered the Top 50 list of the best restaurants in Russia according to the National Restaurant Award WHERETOEAT RUSSIA, Top 8 list of the prestigious international Restaurant & Bar Design Awards (London) and received the title of the «Best Regional Restaurant in Russian Federation» from men's magazine GQ Russia. Nikolay Bobrov became «Best Chef of Local Cuisine» according to the «Golden Palm Branch of Restaurant Business» and received the title of «Chef of the Year 2022» from WHERETOEAT SIBERIA.
Brand chef Nikolay Bobrov revives and updates the culinary traditions of Siberia. He cooks many dishes on fire, in a wood stove. Nikolay Bobrov will bring Siberian ingredients to prepare the bestsellers of his menu.