Четвертый ужин из серии Astana Global Gastro открывает 5-й по значимости шеф-повар в Латинской Америке и номинации 50 Best Restaurants — Альваро Клавихо. Ужин пройдет в самом живописном месте — на курорте Rixos Borovoe, расположенном на берегу озера Щучье в окружении соснового леса национального парка Боровое. По мнению гастрономических критиков, колумбийский шеф-повар меняет ландшафт кулинарной сцены, исследуя различные страны и изучая локальные вкусы. Благодаря этому его ресторан El Chato стал одним из лучших ресторанов Латинской Америки.
Дикий ужин удивит гостей сезонными сочетаниями и создаст волшебное летнее настроение.
Дата проведения: 24 июня в 19:30
A COLOMBIAN FLAVOUR OF SUMMER
On 24 June, in the context of the Astana Global Gastro Festival, the Good Project chain will host the fourth gastronomic dinner in which a Colombian chef Álvaro Clavijo will take part. A reminder that Álvaro Clavijo is the 5th on Latin America’s Fifty Best Award in 2022.
The dinner will be held in the most picturesque location — at the Rixos Borovoe resort, located on the shores of Lake Shchuchye, surrounded by the pine trees of the Borovoe National Park. Renowned food critics think that the Colombian chef is transforming the gastronomic scene, exploring various countries and studying local flavours. That made his El Chato restaurant one of the top restaurants in Latin America. The wild dinner will surprise guests with seasonal combinations and will create a magic summer atmosphere.
Save the date: 24 June, 7.30 p.m.