Momofuku Bo Ssam — знаменитое блюдо, которое подают в нью-йоркском ресторане Momofuku, и Максим постарался воссоздать его на кухне Beefeater Dostyk. В его основе — мраморная говядина с хрустящей карамельной корочкой, которую предварительно маринуют и томят в течение 6 часов. Также в составе блюда домашняя капуста кимчи, устрицы Ostra Regal, паровой рис, салат латук и два соуса: имбирно-луковый и пикантный саам. Блюдо создано для того, чтобы им можно было поделиться, поэтому шеф рекомендует приходить с компанией! В качестве комплемента Максим готовит для гостей пиалы с мисо-супом, а те, кто хочет полного погружения в атмосферу, смогут попробовать традиционный корейский алкогольный напиток соджу.
KOREAN BBQ AT THE BEEFEATER DOSTYK RESTAURANT
On 23 and 24 September, Maxim Kucheryavykh, the Solo group chef coordinator, will prepare Momofuku Bo Ssam, a famous Korean BBQ served at Momofuku restaurant in New York. Maxim will recreate it at the Beefeater Dostyk restaurant. The base of the dish is marbled beef with a crispy caramel crust. The beef is marinated and baked for six hours. The dish also includes homemade kimchi cabbage, Ostra Regal oysters, steamed rice, lettuce and two sauces: ginger-onion and spicy ssamjang. The dish was created so that it could be shared, so the chef recommends coming with friends! As a compliment for his customers, Maxim prepares a bowl of miso soup. And a glass of traditional Korean alcoholic drink will help guests to immerse themselves in the authentic atmosphere of the evening.