Главный на кухне Eva wine cafe — шеф-повар Азамат Рахметуллаев, начавший свой путь в испанских гастрономических проектах и отточивший профессионализм в ресторане Selfie Astana. В меню проекта — вителло тоннато с икрой томатов и черной солью; палтус, брокколи, пюре из свеклы с малиной и мусс из раков; утиная ножка конфи, апельсиновый соус и картофельные клецки; тартар из говядины с листьями Ромейна и муссом из пармезана; спагетти с вонголе и боттаргой из желтка.
EVA’S TEMPTATION
The concept of the recently opened Eva Wine Café is based on comprehensible and original dishes. The food brings out positive emotions that customers want to share.
Chef Azamat Rakhmetullayev started his career in Spain, then polished his skills at the Selfie Astana restaurant. The menu includes vitello tonnato with tomato caviar and black salt; halibut, broccoli, raspberry beetroot purée with crayfish mousse; duck leg confit, orange sauce, and potato dumplings; beef tartare with Romaine leaves and Parmesan mousse; spaghetti with clams and egg yolk bottarga.
The Eva Wine Café is a new project by Gurgen Basentsyan and Damira Abdulayeva.