В меню а la carte — ультра-премиальная водка, фирменные настойки ресторана и ужин от шефа Beefeater Ramstore. Сергей расскажет гостям историю создания водки и ее особенности, познакомит с коллекцией настроек — ингредиенты для некоторых из них бар-менеджер с командой собирал на севере России, в Мурманске.
Русские домашние настойки: северная морошка; облепиха; малина; хреновуха и овощная.
В сет-меню от шефа Александра Левченкова: сало из масляной рыбы, соус понзу-хрен; хумус из свеклы, бородинский хлеб, маринованная редька; тартар из говядины с костным мозгом; томлёный ягнёнок, мусс из хурмы, соус узвар; сметанник, хурма, соус глинтвейн.
A TOUR DINNER AT THE BEEFEATER RAMSTORE
On 23 December, the Beefeater Ramstore restaurant will host a tour dinner with the participation of Sergey Strukov, a Nike brand ambassador and the bar manager of the Nikki restaurant (Lucky Group).
À la carte menu includes ultra-premium vodka, branded tinctures of the restaurant, and a set dinner by the chef of the Beefeater Ramstore restaurant. Sergey Strukov will tell the customers about vodka history and its nature, introduce them to a collection of tinctures — some ingredients for them were collected by the bar manager and his team in the North of Russia, in Murmansk. Homemade tinctures: northern cloudberry; sea buckthorn; raspberry; horseradish and vegetable. The set menu by chef Alexander Levchenkov features dollar fish lard, ponzu and horseradish sauce; beetroot hummus, Borodino bread, pickled radish; beef tartare with bone marrow; stewed lamb, persimmon mousse, uzvar sauce; sour cream, persimmon, mulled wine sauce. The dinner starts at 7 p.m.