Том много путешествовал по миру, исследуя и изучая сложные детали своего ремесла. От Центральной и Латинской Америки, Европы, Азии и, наконец, до России — весь этот опыт в значительной степени способствовал созданию его последнего ресторана Maya, вдохновленного первобытной культурой.
Сет-меню от Тома Халпина состоит из 5 курсов: тунец и маринованный арбуз; копченый виноград и рикотта; бульон из палтуса и запеченных томатов; говяжье ребро, сморчки и трюфель; паннакотта на кефире, джем из жженной ежевики.
A STAR CHEF, TOM HALPIN WILL PERFORM AT PARMIGIANO RISTORANTE
On 12 October, Tom Halpin, chef of the Maya restaurant (Moscow), will cook at the open kitchen of Parmigiano Ristorante. Born in Australia, the chef is focused on unique flavour combinations.
For a few years, Tom has been travelling through Central and Latin America, Europe, Asia, and Russia to study gastronomy through local ingredients and techniques. All this experience helped him to open the Maya restaurant, inspired by a primitive culture. A five-course menu includes tuna and pickled watermelon; smoked grapes and ricotta; halibut broth and baked tomatoes; beef ribs, morels, and truffle; kefir panna cotta, roasted blackberry jam.