На этот раз шеф отправляет гостей на экзотические улочки Бангкока, где в ярких палатках на цветных табуретах можно попробовать ароматной лапши, тайского блинчика с фруктами и яркого салата с кориандром. Новые блюда в меню: Пад-тай с креветками и арахисом, салат с копченой кониной и цитрусовой заправкой, блинчик роти с бананом и кокосовой сгущенкой.
К этим блюдам шеф рекомендует заказать один из фирменных азиатских лимонадов. Например, удачным аккомпанементом станет алоэ-лемонграсс или банан-пандан.
A GASTRONOMIC JOURNEY AROUND THAILAND
Andrey Titov, brand chef of the Luckee Yu restaurant chain, has introduced a special menu as a part of his annual strategy to explore the gastronomic cultures of Asian countries.
The chef invites his customers to the exotic streets of Bangkok, where guests can enter a bright tent, sit on one of colorful stools and taste fragrant noodles, Thai fruit pancakes or rich in flavour salad with coriander. The menu now includes Pad Thai with prawns and peanuts, salad with smoked horse meat and citrus dressing, roti with banana and coconut condensed milk. Andrey Titov recommends signature Asian lemonades as an accompaniment to these dishes. For example, a good accompaniment will be aloe-lemongrass or banana-pandan.