В меню ужина — форель с каймаком и щавелем, колдуны с брюквой и сморчками, цветы цуккини с крабом и соусом из зеленого крыжовника, угольная рыба с печеным ананасом и кумкватом, ребро теленка с черемшой и луком севок, мороженое из сморчком и кленовый сок, а также земляника с ферментированным березовым соком.
A GASTRONOMIC DINNER WITH ANATOLY KAZAKOV AT PARMIGIANO RISTORANTE
On 11 May the Parmigiano Ristorante (Almaty) will host a gastronomic dinner with the participation of a famous Moscow chef Anatoly Kazakov.
The menu devised for this event includes trout with kaymak (cream of heated milk) and sorrel; kolduny (dumplings of unleavened dough filled with meat) with swede and morels; zucchini flowers with crab and green gooseberry sauce; coalfish with baked pineapple and kumquat; veal ribs with rampsons and pearl onions; morel ice cream and maple sap; strawberries with fermented birch sap.
Dinner starts at 7 p. m.