В ресторанах Parmigiano Group до 28 мая проходит гастрономический фестиваль «Ешь локальное», посвященный популяризации продуктов местного производства.
Используя локальные продукты, шеф-повара ресторанов холдинга Parmigiano Group (Olivier Restaurant, S.N.e.G Restaurant & Hotel, BLUECAT Coffee, Parmigiano Ristorante, SUNSET art & kitchen, CRUDO Steakhouse, а также Barmaglot Bar) приготовили дегустационные сеты из сезонных казахстанских продуктов в авторской интерпретации.
Гостям предлагается пройти путь «кочевника» — посетить все заявленные рестораны с целью попробовать на вкус специальные блюда и открыть для себя иное прочтение локальных продуктов. Бонус: гостям, которые побывали в пяти из семи ресторанов, вручается карта привилегий «Кочевник PG», дающая возможность посещения закрытых мероприятий сети Parmigiano Group. Кроме того, с 1 апреля все дегустационные сеты, приуроченные к фестивалю «Ешь локальное», представлены в сервисе доставки Wolt.
EAT LOCAL FOOD
Original local cuisine at the festival organized by the Parmigiano Group
From 28 March to 28 May, the Parmigiano Group restaurants are staging the “Eat local food” festival. The chefs of the Parmigiano Group (Olivier Restaurant, S.N.e.G Restaurant & Hotel, BLUECAT Coffee, Parmigiano Ristorante, SUNSET art & kitchen, CRUDO Khouse and Barmaglot Bar) have devised original tasting sets using seasonal Kazakh ingredients.
Guests are invited to walk the path of the nomads, to visit the restaurants in order to taste original dishes and discover another reading of local products. Bonus: A customer who has visited five or seven restaurants gets the “Nomad PG” loyalty card. Its owners will have the opportunity to participate in the Parmigiano Group’s private functions.
Since 1 April, the “Eat local food” festival tasting sets can be ordered with the Wolt delivery service.