12 и 13 августа (с 12:00 до 17:00) в ресторане Beefeater Ramstore можно будет попробовать бранчи a la carte, вдохновленные путешествиями в Азию. Начать Александр Левченков и Андрей Съедин предлагают с закусок — сашими хамачи, татаки из говядины с трюфельным дрессингом и гедза с цыпленком и грибами шиитаке под кукурузным муссом. В меню бранча также корейский суп кукси, который подадут с лососем и собой. На горячее — кацу биф с кимчи и маринованным яйцом и ребра кальби с пикантными огурцами кимчи. На десерт — желе из игристого с тропическим гелем из юдзу и кремом из белого шоколада. Гостей на бранче также ждет welcome drink, DJ-сеты и вина из карты ресторана.
THE BLOGGER BRUNCH
Beefeater Ramstore Chef Alexander Levchenkov and gastronomic enthusiast Andrey Syedin, author of the “Gastrobeiter” Telegram channel, have collaborated to create Asian Brunch & Friends, inspired by their trips to Asia.
À la carte brunches will be served at the Beefeater Ramstore restaurant on 12 and 13 August from midday until 5 pm. Alexander Levchenkov and Andrey Syedin offers their guests to start a meal with hamachi sashimi, beef tataki with truffle dressing and gyoza with chicken and shitake mushrooms in corn mousse. The brunch menu also includes Korean kuk-su soup (served with salmon and soba). For main course — beef katsu with kimchi and pickled egg or kalbi beef ribs with spicy cucumber kimchi. And for dessert — sparkling wine jelly with a tropical yuzu gel and cream of white chocolate. A welcome drink, DJ-set and wines from the restaurant’s wine list are also available.