• мортаделла со скрэмблом и сыром пекорино;
• тунец с апулийскими оливками, яйцом пашот и соусом тоннато;
• сардины с печёным перцем и соусом айоли;
• свежие ягоды с муссом маскарпоне, мёдом и цедрой лайма;
• классический с ягодным джемом и взбитым сливочным маслом.
В качестве напитков к блюдам можно заказать апельсиновый фреш или бокал игристого из винной карты ресторана.
Круассаны из специального меню доступны весь сентябрь ежедневно с 12:00 до 16:00.
A CROISSANT COLLECTION DEVISED BY A WELL-KNOWN INFLUENCER
Chef Taras Korchagin and Malika Baidauletova, a Kazakhstan influencer and a breakfast aficionado, have devised a special menu at the Nuala restaurant (Almaty). The menu includes five types of freshly baked croissants with the main flavours of Italy:
• mortadella with scramble and Pecorino cheese;
• tuna with Puglia olives, a poached egg, and tonnato sauce;
• sardines with baked peppers and aioli sauce;
• fresh berries with mascarpone mousse, honey and lime zest;
• traditional croissant with berry jam and whipped butter.
Fresh orange juice or a glass of sparkling wine from the restaurant’s wine card will make an excellent accompaniment to your breakfast.
The croissant special menu is available throughout September, daily from midday to 4 pm.