Рамен — это ключевое блюдо японской уличной кухни для тех, кто всегда готов к новому. Это суп из наваристого бульона, лапши и овощей, которым можно перекусить прямо за барной стойкой. Над меню проекта работал московский шеф-повар Кобаяши Кацухико. Благодаря ему в меню появились бессменные хиты — рамен шойу, мисо и биск. Хотя рамен официально считается «быстрым» блюдом, все не так просто — шеф-повар варит бульоны до 8 часов, после чего добавляет лапшу ручного приготовления и местные овощи. Получается абсолютно аутентичный продукт!
RAMEN 77
Ramen is s key course of the Japanese street food for those who are always ready for something new. It is a rich noodle soup with vegetables that can be served on the go or at the bar counter. The menu was created by a Moscow chef Kobayashi Kazuhiko. Due to his approach, the menu was enriched by everlasting hits like shoyu, miso and bisque ramen. Even though ramen is considered a quick snack, it’s not so simple — the chef boils broths for up to 8 hours, then adds handmade noodles and local vegetables. It turns out an absolutely authentic product!
